Треньорът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев прие спокойно загубата от

...
Треньорът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев прие спокойно загубата от
Коментари Харесай

Пенев: Ако не вкарваме, няма как да печелим

Треньорът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев одобри умерено загубата от Пирин, която бе трета подред за отбора му и пристигна след 1:2 вкъщи.

" Изиграхме добър мач, имахме надзор. Но в случай че не вкарваме голове, няма по какъв начин да печелим точки. Това е единствената причина. Нас ни трябват положителни мачове, с цел да печелим точки. Допуснахме и някои неточности, само че това ще го проучваме ", сподели той след срещата.

" Не сме подценили нито един тим. Искаме победи и би трябвало да играем вярно и добре. Ще запомня това, че сътворяваме състояние. Съжалявам за загубата, само че това е част от играта ", добави Пенев.

" Имаме разнообразни футболисти, всеки от тях може да вкарва голове, това го показахме в предходните мачове. Спокоен съм, ще продължим да работим. Не чакам това да се отрази на футболистите, това го има. Взимаме ограничения, ще се поучим от нашите неточности. Не е редно да ги позволяваме ", сподели още експертът.

" Ще продължим да се готвим по метода, по който го вършим. Трябва да се представим със самочувствие и убеденост в оставащите 4 мача преди паузата за националните тимове. И играчите би трябвало да бъдат малко по-спокойни ", приключи Любослав Пенев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР