Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, сподели след загубата от

...
Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, сподели след загубата от
Коментари Харесай

Любо Пенев оцени високо представянето на Хебър в първия полусезон

Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, показа след загубата от Лудогорец с 1:3, че разградчани са играли по-добре. Специалистът сложи висока оценка за представянето на пазарджиклии в първите 15 кръга, след който към този момент всички тимове са се срещали между тях.

„ Аз съм реалист и постоянно се пробвам да бъда справедлив. Противникът игра по-добре. Имахме обстановки през второто, започнахме друго от първото. В първите 45 минути трябваше да играем по-спокойно. Доволен съм от момчетата. Това е, което прави разликата – първо и второ полувреме. Дали ще спечелим или загубим е обособен въпрос. Трябва да играем без терзания и боязън “.

„ Ще беседвам с футболистите. Предполагам, че прегоряха от огромно предпочитание, само че единствено на 50% както споделих. Не играхме пред нашата врата в нито един миг. Създавахме положения, рискови. Това е стилът, който имаме. Без значени против кого се изправяме “.

„ Оценката ми след 15 кръга е позитивна и висока. Това ни е програмата. Всеки играе с всеки. Аз съм уверен на база получените резултати. Спечелихме доста точки, само че не се задоволяваме единствено с това “.

„ Приятна, неприятна – това е програмата. Всеки тим среща всеки. Как са подредени не е наш избор. Ние сме длъжни да се подготвим. И днешният, и идващият противник, желаят да са първи. После идва Черно море. Отбори, които са в първите 3-4-5 места. Сериозни противници “.

„ Не мисля за мача с ЦСКА. Предстои ни дълъг път, възобновяване. Утре е понеделник, играем чак идващия понеделник. Трябва да излезем стимулирани. Правим това, което вършим. Винаги може и по-добре “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР