Треньорът на Дунав Русе Людмил Киров беше видимо разочарован след

...
Треньорът на Дунав Русе Людмил Киров беше видимо разочарован след
Коментари Харесай

Киров: Традицонна загуба навън, дано вземем нещо от ЦСКА

Треньорът на Дунав Русе Людмил Киров беше очевидно отчаян след загубата на неговия тим с 1:3 в гостуването на Локомотив Пловдив. Той дефинира загубата като „ обичайната “ за неговия отбор, само че си пожела, че в идващия кръг тимът му ще успее да вземе точка против ЦСКА в Русе.

„ Много са аргументите за загубата, само че обичайната загуба на открито за нас. Отново повеждаме и имаме късмет за втори гол, само че не можем да отбележим обстановките, които сътворяваме. Очевидно е, че класата при нас липса. Поздравявам Локомотив, те са един доста стойностен тим. Тежка загуба, груби неточности, неприятно е. “

„ Не знам по кое време ще победим на открито, нека е скоро. Влизаме в тежка серия, против тимове на първите 3-4-и позиции в класирането, тъй че би трябвало да дадем всичко от себе си. За момента не се получават нещата “.

„ Росен Колев още не е подготвен на 100%. При схемата ни на игра 3-5-2 трябваше да стартира през днешния ден, само че последните 10 минути несъмнено му беше мъчно. В идващите мачове се надявам да е в по-добра форма. Който се показва най-добре в тренировките, то той ще стартира титуляр в дуелите.

„ Гостуванията са ни обичайни загуби. При семействата играем добре и се надявам да вземем нещо от ЦСКА, само че несъмнено ще е комплицирано “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР