Треньорът на Дунав Людмил Киров бе категоричен, че неговият отбор

...
Треньорът на Дунав Людмил Киров бе категоричен, че неговият отбор
Коментари Харесай

Киров: Локо ? Посредствен отбор

Треньорът на Дунав Людмил Киров бе безапелационен, че неговият тим е окуражен да премине в идната фаза на шампионата за Купата на България.

“Играем и за Купата, играем и за шампионата доста съществено. Четвъртфинал ще си е четвъртфинал, тъй че няма какво да разясняваме. Излизаме и играем на 100 %. Максимално съсредоточени са всички и мислим единствено за мача с Локо (Пд). Почивка няма да давам на никого. Ще играем с тези, които преценява, че могат най-добре да се показват. В предходния мач естествено, че имаше какво да се желае. Не желая да има разлика в представянето ни през първото и през второто полувреме. В последните две срещи влизаме нерешително и през второто започваме да играем футбол, който аз желая. Казал съм, че от първата минута би трябвало да покажат, че желаят триумфа “, разгласи Людмил Киров пред „ Меридиан Мач “ и направи забавно изказване на въпрос дали чака нещо ново от днешния противник.

„ Локо (Пд) ли? Абсолютно несъвършен тим. Той Крушарски вярно сподели, че тук идва за риба. Миналата седмица взеха една топка, нека в този момент вземат две и да си стоят за риба, колкото желаят. Това, несъмнено, е в кръга на шегата. Искам моят тим да е убеден в себе си и да е наясно, че никой от противниците не е нещо по-особено, с цел да се прекалява с респекта на терена “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР