Бившият шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън, който

...
Бившият шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън, който
Коментари Харесай

Майк Тайсън към Джейк Пол: Харесвам те, но трябва да се биеш сякаш животът ти зависи от това

Бившият първенец по бокс в тежка категория Майк Тайсън, който се приготвя за първия си професионален мач от 2005 година насам, предизвести трансформиралия се в боксьор Джейк Пол, че животът му ще бъде заложен на карта по време на дуела им на 20 юли.

57-годишният Тайсън приказва в Аполо Тиътър в Ню Йорк по време на конференция преди борбата против съперника, който е с 30 години по-млад от него. Той сподели, че желае да покаже на света, че към момента е популярен войник.

" Наистина доста одобрявам Джейк, само че откакто се качи на този кръг, той би трябвало да се бие, като че ли животът му зависи единствено от това. Това ще бъде тъкмо по този начин ", сподели Тайсън пред медиите.

Двубоят в тежка категория в Арлингтън (щата Тексас) ще се организира в осем двуминутни рунда, като всеки боксьор ще употребява специфични ръкавици. Резултатът ще бъде включен в актива на двамата в професионалния бокс.

Тайсън е изискал по-кратките рундове, тъй като счита, че това ще докара до повече придвижване и по-интригуваща борба. Той не се съгласи с критиците, които допуснаха, че прави огромна неточност, като се завръща на кръга.

" Хората, които споделиха това, желаят да са тук горе. Никой различен не може да го направи. Ние сме другари, само че на този кръг няма да бъдем такива ", сподели още Майк Тайсън.

" Знам, че ще бъде извънредно мъчно, само че би трябвало да се боря с всички трудности. Знам, че може да се случи всичко. Не ме разбирайте неверно. Нормално е в този момент да ме е боязън. Готов съм да проявя същинска храброст и да се кача на кръга. Възрастта няма безусловно никакво значение. Той е войник и палач. Прави това през целия си живот и е напълно обикновено за него ", разяснява Джейк Пол, който е ютубър и на по-късен стадий от своя живот се трансформира в боксьор.

Двамата ще дадат още една конференция дружно в четвъртък в Арлингтън.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР