Треньорът на даде традиционната си пресконференция преди 25-ия кръг в

...
Треньорът на даде традиционната си пресконференция преди 25-ия кръг в
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Беше страхотно време в националния отбор, сега нямам време за спекулации

Треньорът на даде обичайна си конференция преди 25-ия кръг в Бундеслигата този уикенд. Утре от 16:30 баварците гостуват на, а за момента са лидер в класирането след 24 изиграни мача с 55 точки, две повече от преследвача Лайпциг.

Освен това Ханзи Флик засегна една от най-горещите тематики в последните дни в немския футбол след напускането на националния тим от Йоаким Льов, на който е някогашен асистент, и сериозните спекулации, че точно той е любимец да го замести.

“Йоги ми се обади ден преди да бъде оповестено обществено и ми сподели, че е решил да напусне. Бях сюрпризиран, той свърши страхотна работа отпред на Германия, това е една от най-хубавите ери на отбора. Трябва да бъде горделив с постигнатотото. Ясно е, че това е тематика, която вълнува всички сега. Ето по какъв начин аз виждам нещата: беше ужасно време, когато бях в немския футболен съюз, особено с Йоги Льов, Оливър Бирхоф и Кьопке. Сега имам същото в Байерн и в действителност се любувам на работата с хората тук. Имам договор до 2023-а и желая да продължа това и да продължаваме да печелим титли. Нямам време за такива спекулации,” разяснява тематиката за националния тим Ханзи Флик.

След това той се насочи към утрешната среща и настоящите неща към нея.

“ се завръща в отбора. Давид Алаба не тренира с отбора през вчерашния ден, тъй че ще забележим след днешната подготовка. Вердер е отбор, който се пази добре, играе плътно и може да е рисков на контраатаки. Трябва да сме подготвени за на следващия ден и да гледаме само себе си, а не Република България (Лайпциг),” изясни Флик.
Бундеслига 25 кръг, събота 13 март  Вердер (Бремен) 16:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР