Треньорът на Черно море Илиан Илиев ще хвърли в дълбокото

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев ще хвърли в дълбокото
Коментари Харесай

Нов в Черно море може да се похвали с огромен опит по европейските футболни терени

Треньорът на Черно море Илиан Илиев ще хвърли в дълбокото новото си попълнение Джеваро Непомусено, който единствено преди два дни подписа контракта си с " моряците ", написа " Мач Телеграф ". Той ще би трябвало да размени санкции Родриго в дуела с Арда.

За последно 28-годишният национал на Кюрасао игра за Динамо Букурещ, като има 13 мача за отбора във всички шампионати през сезон 2020/21. В трите години преди този момент кариерата на Непомусено минава в през тимове от Лига 1 и Лига 2 на Англия - Честърфийлд, Халифакс и Олдъм. На Острова крилото има 110 мача, в които е осъществил 11 попадения. Преди да пристигна в Англия националът на Кюрасао рита за Фамаликао и Маритимо. Очевидно това е и най-слабият интервал в кариерата на бързака, като той записва общо 28 дуела в интервала 2015 - 2017 година.

Преди това в кариерата на Непомусено има нидерландски интервал, което е напълно естествено, тъй като той е роден в Тилбург. В страната на лалетата той носи екипите на Ден Бош и Фортуна Ситард.

Илиан Илиев надали ще разчита на Непомусено да бележи още в срещата с Арда през днешния ден, тъй като последното му попадение е от 20 декември предходната година. Тогава той се разписва за Халифакс при триумфа с 5:1 над Уеймът.

Новото попълнение на " моряците " обаче има напълно прилични индикатори за националния отбор на Кюрасао. В 45 мача той се е разписал 8 пъти.
 Арда семейства на Черно море в мач от efbet Лига
Битката Арда - Черно море приковава вниманието ни довечера

Домакините са във напредък под управлението на Георги Чиликов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР