Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Илиев: Черно море трябва да се подготви добре, че после идва тежкото

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва пред медиите преди началото на зимната подготовка на " моряците ".

Ето какво сподели той:

" Пожелаваме си да продължим да се представяме по този метод, както през последните месеци, и да сме живи и здрави. Аз в съблекалнята им споделих, че не приказваме доста приказки преди подготовки. Имаме много време да приказваме, а и сме от толкоз време дружно, че няма какво толкоз да си кажем, единственото да упражняваме и се надяваме да са поддържали формата, с цел да не станат неприятности по време на подготовката. Другото, което е, че си взехме сбогом със Сашо Василев, който изненадващо за всички реши да спре с футбола. Започнал някакъв бизнес и би трябвало да се отдаде на него. Всички малко недоумяваме решението му. Опитахме се и преди Нова година, и по-късно да го разубедим. Той беше правилен да каже, че може да си получава заплатата и в същото време да прави и други работи, само че няма да бъде предан на 100% и по тази причина реши да спре. Това е една от неприятните вести за първия ден.

Някои хора закъсняват поради проблеми с полетите, като Едгар Пашеко и Пабло Гарсия. На Мишаел Алвеш му се роди момиченце преди няколко дни и на следващия ден идва. Чакаме за 1-2 нови футболисти. Те са от шампионати, които към момента вървят, и не е пагубно, че няма да са от първите дни с нас, тъй като са в състезание. Борис Стайков, който е роден 2006 година, ляв бранител, наше момче, стартира с нас, тъй като най-реалната опция е да вземем някого от школата.

Постовете ги знаете отпреди Нова година. Търсим нападател, тъй като Брено е контузен, и вероятно един външен нападателен халф. Сега вземаме това момче Борис от юношите. Подготовката не е къса, има време да се реагира, в случай че се наложи.

Програмата я знаете. Тренираме до 20-ти. От 21-ви до 2-ри февруари сме в Алания и по-късно сме тук с две контроли - на 7-и и 10-и, а след това чакаме първия мач от шампионата.

Чувството го усетихме преди Нова година. Сега би трябвало да се подготвим добре, тъй като ще бъде доста мъчно. Знаете ни програмата, имаме 10 мача в постоянния сезон и вероятно още 5, които ще са много сложни ", сподели той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР