Треньорът, извел Берое до титлата през 1986 г. - Евгени

...
Треньорът, извел Берое до титлата през 1986 г. - Евгени
Коментари Харесай

Легенда на Берое: Най-важното е да не изпаднем

Треньорът, извел Берое до купата през 1986 година - Евгени Янчовски, дефинира Лудогорец като стопроцентов любимец в конфликта сред двата отбора под Аязмото.

" След отпадането от Сервет за Лудогорец не остава нищо друго, с изключение на да се концентрира върху домашната сцена. А там са с два мача по-малко от съперниците в челото. Остават любимец номер едно за нов успех. Във футбола обаче никой не може да си разреши да подцени противника.

Показват го даже във водещите шампионати в Европа - в последно време Ювентус, Атлетико Мадрид, Барселона... Голямото преимущество за разградчани е сработеността им.

Спокойно владеят топката, разиграват я решително и това ще е главното им оръжие. Берое можеше да хвърли бомбата, само че преди две години, в този момент още се сработват. Все отново показват предпочитание и себераздаване, което обаче напълно не е задоволително да вземеш нещо от хегемона.

За Берое най-важното ще бъде да резервира елитния си статут. Нещо, което няма да има проблем да направи. Разполага с задоволително точки и преднина пред останалите. Освен това кметът на Стара Загора Живко Тодоров оказва помощ на клуба, не го е изоставил. Няма да разреши Берое да се свлече до втория ешелон.

Този отбор има капацитет и ще го показва в оставащите кръгове до края на шампионата, нужно е време ", сподели Янчовски пред " Тема Спорт ".
 Лудогорец ще си връща настроението против Берое
Лудогорец ще си връща настроението против Берое

Мачът е от 17,30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР