Треньор на ЦСКА 1948 Тодор Янчев е подал оставка, която

...
Треньор на ЦСКА 1948 Тодор Янчев е подал оставка, която
Коментари Харесай

Треньорът на "ЦСКА 1948" напусна след загубения финал за Купата

Треньор на " ЦСКА 1948 " Тодор Янчев е подал оставка, която е била призната от клуба, заяви Dsport. Той е съобщил, че напуща часове след изгубения край за против " Лудогорец ".

След мача Янчев не даде индикация, че ще напуща и приказва за идната среща с " Лудогорец " от на Първа лига в неделя, както и за това дали отборът му ще резервира третото място в класирането.

" Не имам вяра, че можем да загубим третото място, тъй като имаме нужните играчи и третото място е изцяло действително. Ще си извадим изводите и ще преценим и променим няколко неща за идващия мач. По-различно е да си на край като треньор, тъй като като си на терена постоянно можеш нещо да промениш ", сподели Янчев.

Той подлага на критика футболистите си за представянето против " Лудогорец ": " Влязохме неприятно в дуела. Някои желаеха дори вода да пият при втория гол. Крещях да се извърнат, само че какво да кажа... Може би има липса на опит и би трябвало по-голяма убеденост. С лекост дадохме удобна преднина от два гола. Не чаках нашата плашливост в първите минути, тъй като сме добър тим и знаем какво да играем. "

застана отпред на отбора през декември след на Любослав Пенев.

Очаква се треньор на " ЦСКА 1948 " в оставащите мачове да е Атанас Рибарски. Той води дублиращия отбор, който е преди всичко във Втора лига с 8 точки преднина пред втория " Етър ", само че няма право да влезе в елитната дивизия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР