Травеститът Севдалин Асенов, който ползвал фризьорски услуги за 1683 лв.

...
Травеститът Севдалин Асенов, който ползвал фризьорски услуги за 1683 лв.
Коментари Харесай

Травеститът, който не плати прическа за 1683 лв., е обявен за общодържавно издирване

Травеститът Севдалин Асенов, който употребил фризьорски услуги за 1683 лева и избягал, без да заплати, е разгласен за общодържавно търсене. Това стана ясно по време на правосъдното съвещание по делото против него, на което той не се яви, оповестява " Пловдив прес ".
47-годишният Асенов е оповестил, че живее в Каолиново, само че не е открит на адреса при многократни опити. Негови съседи считат, че той не живее на посочения адрес повече от 10 години. По делото е прочут и различен негов адрес – в София. За идващото правосъдно съвещание той ще бъде потърсен и там. Наред с това Районният съд в Пловдив ще изиска от Министерство на вътрешните работи информация за резултатите от общодържавното издриване.
 Обявиха Волен Сидеров за общодържавно търсене Обявиха Волен Сидеров за общодържавно търсене
Във връзка с високия медиен интерес, Софийската районна прокуратура осведоми, че общинският консултант в Столичния общински съвет и лиде...
Севдалин Асенов постоянно си правел скъпи дамски прически. На 4 ноември 2019 година влезнал в салон на „ Дима жанр “и си поръчал удължение на косата и други разкрасителни процедури. Сметката била 1683 лева Асенов излъгал, че извън го чака приятелят му, който ще заплати, след което излязъл от салона и не се върнал. Запознати с делото недоумяват какво толкоз му е направено в салона за посочената сума. „, с камъни „ Сваровски “ ли са му удължавали косата? “, се питаха те в правосъдните коридори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР