Трансферът на Каземиро от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед изглежда

...
Трансферът на Каземиро от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед изглежда
Коментари Харесай

В Реал вече имат фаворит за заместник на Каземиро

Трансферът на Каземиро от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед наподобява все по-вероятен. Според слуховете в Испания 30-годишният бразилец към този момент е уведомил най-близките си съотборници, че най-вероятно ще одобри предлагането на „ алените дяволи “. Още през вчерашния ден испанските медии оповестиха, че „ белите “ няма да застават на пътя на халфа и ще му дадат правото той да вземе решението дали да си тръгне.

Настроенията на „ Сантиаго Бернабеу “ са, че Каземиро ще одобри офертата на Юнайтед поради новото предизвикателство, а и поради обстоятелството, че британският клуб му е предложил двойно по-голяма заплата от тази, която сега получава в Реал, както и контракт за цели пет години. По всяка възможност договорката ще бъде на стойност към 60 милиона паунда.

Заради всичко това в Реал към този момент са почнали да разискват разновидности за заместител на Каземиро. Според „ Ас “ любимец №1 в това отношение е халфът на Нюкасъл Бруно Гимараеш. 24-годишният бразилец, който има и испанско поданство, има неоспорим гений, а и би бил дълготрайно решение за халфовата линия на „ белите “. Проблемът от позиция на Реал е, че договарянията с Нюкасъл ще бъдат много сложни. Бразилецът е една от огромните звезди на „ свраките “, а и новите притежатели сигурно нямат финансови проблеми и мъчно могат да бъдат изкушени. Според „ Ас “ Нюкасъл ще сложи на Гимареш цена, която е двойно по-голяма от тази, против която го притегли през януари. Тогава британският клуб заплати на Лион към 52 милиона евро.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР