Тръгваме на избори с цел - борба с бедността, инфлацията

...
Тръгваме на избори с цел - борба с бедността, инфлацията
Коментари Харесай

БСП отива на избори, искайки правова държава и върховенство на закона

Тръгваме на избори за - битка с бедността, инфлацията и спекулата. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на митинга на социалистите на връх Бузлуджа, оповестиха от пресцентъра на партията.

" Днес ни нападат и ни предизвикат и ни питат по какъв начин можахте да управлявате с дясна партия. Отговорът на този въпрос е тук - на поляната. И го чета в очите на младите фамилии, които знаят, че това ръководство направи детските градини и ясли безвъзмездни. Чета го в очите на младите майки, които знаят, че майчинството в това ръководство стана от 380 на 710 лв.. Чета го в очите на тези млади фамилии, които знаят, че поради Българска социалистическа партия в това ръководство заплащат по-малко налози - за едно дете 600 лв., а за две 1200 лева И знам, че тези младежи ще ни поддържат, тъй като в случай че Българска социалистическа партия продължат, ще имат безвъзмездни медикаменти за децата си и безвъзмездни учебници до 12 клас ", похвали се тя с достиженията на отиващото си държавно управление.

Нинова посочи, че са обезпечени 3.5 милиарда в поддръжка на българските плодове, зеленчуци, мляко и месо, а фамилният, дребният, фамилният бизнес знаят, че поради това ръководство и присъединяване на Българска социалистическа партия в него са оживели през зимата, тъй като са получили поддръжка за цената на тока.

Тя съобщи предпочитание да бъде довършено започнатото, като да вземем за пример да се преизчислят всички пенсии и да се усили вдовишката добавка.
 Лошата връзка е измежду аргументите за неуспеха на държавното управление, съгласно Нинова
Лошата връзка е измежду аргументите за неуспеха на държавното управление, съгласно Нинова

Отчете достиженията на левицата в ръководство и се отбрани за мандата

" Но ние постигнахме нещо доста по-важно. Ще го кажа от тук и на тези, които хулят Българска социалистическа партия за оттегляне от идеологията ни. Скъпи другарки и приятели ние доказахме за 6 месеца в ръководство с дясна партия, че обществената страна не е фиксация. Тя е действителност. И " Българска социалистическа партия за България " е притежател на тази действителност, 22 милиарда лв. поддръжка на българския народ. Държавата един до друг до своя народ в сложни тествания и рецесии. Социалната страна към този момент е действителност и опция. Подкрепете ни, с цел да я продължим ", уточни Корнелия Нинова.

По думите й също така са потвърдили, че неолибералният модел е привършен и че държавна благосъстоятелност не е неприятна дума, тъй като за 6 месеца държавните предприятия били оздравени, почнали да работят на облага, да заплащат дивиденти, да връщат отговорности, да натрупат активи и да усилват заплатите на служащите.

" И не е прав президентът Радев като ни порица оня ден, че оставяме страната в безпорядък. Оставяме финансово постоянна, стопански развита и обществено ангажирана страна. Друг провокира хаоса. Онези скрити сили, които видяха опасност, които видяха опасност, че ще има правдивост, които видяха опасност за откраднатите милиони, и които се полакомиха за още милиони. Тези сили се сплотиха и смъкнаха държавното управление.

Грозното и озлобено лице на мафията изиска реванш против нежното начало на справедливостта. И през днешния ден тук и цяла България още веднъж сме пред избори, скъпи българи. Ще продължим ли това, което започнахме или ще се върнем обратно ", запита риторично водачът на Българска социалистическа партия.
 Костадинов: Българска социалистическа партия са патерица на „ Възраждане “, няма да влязат в идващото Народно събрание
Костадинов: Българска социалистическа партия са патерица на „ Възраждане “, няма да влязат в идващото Народно събрание

Той предсказа тежки времена на " Позитано " 20

Тя разяснява също, че на прага на предварителните избори се говири за евроатлантическа коалиция и прикани жителите да не се поддават на изкушението на " вълци в овчи кожи ". Нинова съобщи, че евроатлантическите полезности са единствено заслон за реституция на ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт.

Тя акцентира още, че войната в Украйна би трябвало да спре, само че решението на спора би трябвало да пристигна по пътя на дипломацията. Нинова посочи, че Българска социалистическа партия желая да спрат глобите и контрасанкциите, които по думите й унищожават света.
 Няма напрежение сред Българска социалистическа партия и Радев, твърди Свиленски
Няма напрежение сред Българска социалистическа партия и Радев, твърди Свиленски

Българска социалистическа партия се готвили за различен вид тържества на Бузлуджа

" Ние сме тръгнали на тези избори, искайки правова страна и господство на закона . Държава, в която има ред и правила и който ги наруши, ще носи същинска отговорност. А това изисква и същинска правосъдна система и промяна там. Ние сме партия, която вървим към избори с апел: дано разделянето на управляващите в България вземе връх, дано управляващите се възпират една друга, не на едноличното ръководство и не на заличаването на институциите. Ние тръгваме на тези избори с нашите изконни правила. Искаме стопански развита, обществено мощна, образована и здрава нация. И подобен народ да гради личната си орис - със силите, които има. Защото нашият народ е мощен народ ", означи Корнелия Нинова.

Тя сподели още, че Българска социалистическа партия потегля на избори с паника за инфлация, за цени, за беднотия и за неравенства, както и за - битка с бедността, цените, инфлацията и спекулата , в отбрана на българския жител.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР