Трагедията с двойното убийство в Надежда започва все повече да

...
Трагедията с двойното убийство в Надежда започва все повече да
Коментари Харесай

Стана ясно какво пише в предсмъртното писмо на Викторио, ще ви побият тръпки

Трагедията с двойното ликвидиране в " Надежда " стартира от ден на ден да се разплита, а примката към шията на Викторио Александров да се стяга, написа " Телеграф ", представен от Блиц.

``
реклама

Викторио е оставил предсмъртно писмо. Посланието в него е адресирано до родителите му, а през вчерашния ден майка му го е занесла в полицията. Предстои през днешния ден да му бъде направена експертиза, с цел да се види дали фактически килърът го е написал. 

" Мили мамо и тати ". Така стартира писмото, за което се допуска, че е на Викторио. В текста, който бил прикрит в джоб на негови дънки, написа, че той ще замине в чужбина и никой в никакъв случай няма повече да го види. Пише още, че никой няма да го раздели от детето му и постоянно ще останат " дружно " татко и щерка. В писмото е декларирано, че " това е краят ". Александров показва, че Дарина блъснала бебето, а той нямало да разреши такива неща. 

Убиецът споделил незабавно след ареста, че желал да вземе детето със себе си в отвъдното. Очаква се специалисти да открият в прощалното си писмо Викторио не е загатнал, че се готви да убие бебето си.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР