Традициите, свързани с Коледа, са много, особено ако говорим за

...
Традициите, свързани с Коледа, са много, особено ако говорим за
Коментари Харесай

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и обядът с децата им при кралицата

Традициите, свързани с Коледа, са доста, изключително в случай че приказваме за английския кралски двор. Дни преди да пристигна време за обичайна църковна работа в Сандрингам, кралица Елизабет Втора събира част от фамилията в Бъкингамския замък.

В началото на седмицата принц Уилям и Кейт Мидълтън дойдоха на посетители дружно с трите си деца. Херцогът пристигна с шестгодишния си наследник Джордж, който се возеше на предната седалка.

Малко след него колата си пред двореца паркира и херцогинята на Кеймбридж в компанията на принцеса Шарлот и принц Луис.

Традиционно кралицата събира внуците си на предпразничен обяд. Тази година той щеше да е по-различен от останалите, тъй като и принц Хари стана баща. Но той и брачната половинка му избраха да посрещнат най-светлите празници в Съединени американски щати, поради което лишиха с наличието си Елизабет Втора, написа E Online.

Въпреки огромните отсъстващи, сигурни сме, че присъстващите са си прекарали повече от добре. Сред тях са били и принц Чарлз и Камила Паркър, Зара и Майк Тиндал, принц Едуард, принцеса Беатрис с годеника си Едуардо Моци.

Дори принц Андрю, който в последните месеци съумя да си завоюва купата за най-скандална персона в английския кралски двор, присъстваше на празничното събиране. Според източници от двореца, всички поддържат решението на Хари и Меган да си подарят време единствено за себе си. Но сигурно у кралицата е останало едно отчаяние, че най-малкият й правнук не е до нея. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР