Този уикенд и цялата следваща седмица ще можете да пазарувате

...
Този уикенд и цялата следваща седмица ще можете да пазарувате
Коментари Харесай

Запомнящо откриване на новия корнър Armani Exchange в Central Park Бургас СНИМКИ/ВИДЕО


Този уикенд и цялата последваща седмица ще можете да пазарувате от новата сбирка с 30% отстъпка

Петъчната вечер в Central Park Бургас предложи на посетителите доста развлечение и страсти.  Armani Group отвори вратите на своя нов A|X Armani Exchange формален корнър със запаметяващ се ивент. В модерното пространство от 253 квадратни метра към този момент са подредени новите сбирки на мъжки и дамски дрехи, обувки и аксесоари.

Стоките към този момент може да прегледа всеки обожател на марката в формалния корнер на марката в Central Park Бургас.

Мис Бруни – формален представител на ARMANI EXCHANGE в целия свят и персонална другарка на дизайнера Джорджо Армани, както и Мениджърът на марката – Андреа Джорджи, дохвърчаха от Италия, с цел да уважат събитието. 

Някои от най-нетърпеливите клиенти побързаха да напазаруват още с влизането си в корнъра, други първо разгледаха всички продукти и разискаха с консултантите вероятните съчетания от облекла, аксесоари и обувки, след което се насочиха към пробните.

На касата всички получиха отстъпка от продуктите, които бяха избрали за себе си и свои близки, в размер на 30% от постоянните цени.
  Мис Бруни и Веселин Харизанов, шефът на TRIA CITY CENTRE и новия корнер в  Central Park
Гостите на откриването имаха опция да се забавляват с чаша охладено просеко в ръка, а за положителното въодушевление на всички се погрижи DJ Doncho. Известният български диджей и продуцент на хаус музика неостави посетителите да скучаят, а подгряваше с нов и нов трак. Допълнителна нотка развлечение внесе и ултрамодерната инсталация за снимане на къси ленти на занимателен каданс. Всеки клиент побърза да снима своя момент и да го показа в обществените мрежи.

Вижте по какъв начин протече цялото събитие във Видеото и в фотоси в Галерия.



Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР