Този проблем вече го няма - Украйна е върната на

...
Този проблем вече го няма - Украйна е върната на
Коментари Харесай

РИА Новости по погрешка разкри: Русия прилапва Украйна в нов СССР

" Този проблем към този момент го няма - Украйна е върната на Русия. Това не значи, че държавността й ще бъде ликвидирана, само че тя ще бъде преустроена, прекратена и възвърната в своето естествено положение на част от съветския свят. "

Тези думи са от " победния " коментар на колумниста Пьотр Акопов - видно прелиминарен текст, зареден в системата на съветската държавна организация РИА Новости и оповестен случайно през днешния ден. Статията бе мигновено изтрита, само че интернет архивът

Написан в очакване на успеха на Путин в Украйна, коментарът със заглавие " Настъплението на Русия и новия свят " разкрива какви са действителните проекти на Путин за Украйна.

" Нов свят се ражда пред очите ни. Руската военна интервенция в Украйна сложи началото на нова епоха... ", стартира коментарът.

Според Акопов Русия се възвръща като обединяване на " великоруси, белоруси и малоруси ". Последното се отнася за украинците. " Русия се връща в историческата си цялост ". Войната в действителност е била гражданска, само че " към този момент няма да има Украйна, която да е антируска ".

" Владимир Путин е поел, без капка пресилване, една историческа отговорност, решавайки да не остави решението на Украинския въпрос на бъдещите генерации ", написа още той.

И хвали президента за " връщането на Украйна, т.е. завръщането й към Русия " в този момент, тъй като в бъдеще би станало съвсем невероятно. Акопов разсъждава и в какви граници и в каква форма за съюз с Русия ще стане това - дали през Организацията на контракта за групова сигурност, Евразийския съюз, или на съюзна страна сред Русия, Беларус и Украйна.

Според него с " успеха " идва и смяна в връзките на " съветския свят " със Запада - подведен, че Русия зависи от него, той в действителност желае да се защищити от време, в което Съединени американски щати се изолира поради вътрешни дрязги.

" Западът ще види възвръщането на Русия към нейните исторически граници в Европа ", написа още Акопов, и заключава: " Новият свят ще бъде издигнат от всички цивилизации и центрове на мощ, естествено, дружно със Запада (единен или не) - само че не по неговите условия и не по неговите правила. "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР