Този път ПП-ДБ ще срещнат сериозен отпор в цифрите на

...
Този път ПП-ДБ ще срещнат сериозен отпор в цифрите на
Коментари Харесай

Борисов се закани със сериозен отпор за Бюджет 2024 ВИДЕО

" Този път ПП-ДБ ще срещнат сериозен отпор в цифрите на Бюджета. Ние сме споделили, че няма да подвигаме налозите. Казали, че ще таксуват втора кола, и прочие. Можеше да се каже всичко това преди изборите. Сега излиза, че нашите кметовете подвигат налозите, което не е правилно ". Това сподели Бойко Борисов на заседание на партията във Велико Търново.

" Ще гласуваме бюджета. Хората обаче би трябвало да знаят за какво участваме и поддържаме сглобката. ГЕРБ няма да вземат участие във повдигането на налозите. Има си локални принципали, те да подвигат налозите ", безапелационен е Борисов.

По думите му " седемте милиарда раздут бюджет ще останат и на следващия ден при ротацията, или в случай че те решат да си вървят, ще останем с дупка 7 милиарда лева ".



На национално заседание във Велико Търново ГЕРБ ще взема решение дали да продължи с поддръжката си за ръководството.

От сряда няколко дни поред парламентарната група и Изпълнителната комисия на партията проучиха изборните резултати от миналия локален избор и по какъв начин се извършват управническата и законодателната стратегия, зад които стоят политическите сили в така наречен " сглобка " – ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ).
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР