Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Сливен, където участва

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Сливен, където участва
Коментари Харесай

Борисов от Сливен: ПП-тата се качиха върху всички нас и искаха с 30 човека да узурпират цялата власт

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Сливен, където взе участие в предизборна среща със симпатизанти на партията. Заедно с него е и Десислава Танева, която е лидер на листата в града.

" Трябва да вършиме разлика сред депутатите от " Продължаваме промяната " и от " Демократична България ". Прави ли ви усещане, че моят другар Радан Кънев е пети? Не е ли по-странно Кирил Петков да води в Перник и по-късно да вкара своя другар Бойко Рашков? Те не вършат добра услуга на партията Политическа партия и най-после ще ги доведат до нов спад. Защото на нито един въпрос не могат да дават отговор. За всичките схеми, за всичката корупция. Те не могат да дават отговор ", сподели Борисов.

" И там е този разлом. Защото Демократична България са систематична партия. Искам и сътрудниците от Демократична България, и техните гласоподаватели да схванат, че както ПП-тата се качиха върху всички нас и желаеха с 30 индивида да узурпират цялата власт в страната, в този момент последствията са за Демократична България. Същите последствия, които търпи ГЕРБ ", добави още той.

" И за децата към този момент е ясно до каква степен Политическа партия доведоха през последните години страната. С тъга виждам и по какъв начин се трансформират нещата в геосвета. На ръба сме на световната война. Изборите в Северна Македония, поръчките, които дадоха водещи политици. С сътрудника Мицковски съм работил постоянно добре. Но бих ги призовал сътрудниците - да си оберат реториката и да се придържат към Договора за добросъседство, който подписахме. Ние доказахме, че другите са дилетанти. За тъга на техните гласоподаватели. Гледам какво става по " Витошка " - техните гласоподаватели ги кълнат. Те към този момент съжаляват за " спасението ", за тази мнима смяна, съобщи още Бойко Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР