Въпреки че си спечели прозвището Касапинът на Техеран“ за това,

...
Въпреки че си спечели прозвището Касапинът на Техеран“ за това,
Коментари Харесай

ООН почете минута мълчание за „Касапина на Техеран“ Раиси, след като иранският президент загина при катастрофа с хеликоптер

Въпреки че си завоюва прозвището „ Касапинът на Техеран “ за това, че управлява нарушаванията на човешките права в Иран, Съединените щати Нациите уважиха в понеделник минута безмълвие за Ебрахим Раиси, откакто иранският президент почина при злополука с хеликоптер.

По искане на Русия, Китай и Алжир, представители – в това число заместник-посланика на Съединените щати в Организация на обединените нации Робърт Ууд – застанаха в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за минута, с цел да почетат Раизи.

Израелският дипломат в Организация на обединените нации Гилад Ердан назова " срам " минутата на безмълвие в памет на " всеобщото ликвидиране " на Раиси.

Ердан подлага на критика Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, че не прави нищо, с цел да форсира освобождението на останалите заложници, които са били в плен на Хамас след офанзивата против Израел на 7 октомври.

Представители в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации с минута безмълвие уважиха гибелта на иранския президент Ебрахим Раиси. (ООН )

Този Съвет, сподели Ердан, „ преклони глава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР