САН ФРАНЦИСКО (AP) — Федерален съдия ще отвори отново изслушването

...
САН ФРАНЦИСКО (AP) — Федерален съдия ще отвори отново изслушването
Коментари Харесай

Съдия цитира грешка, ще отвори отново изслушването за присъдата на мъжа, нападнал Пол Пелоси

САН ФРАНЦИСКО (AP) — Федерален арбитър ще отвори още веднъж чуването за присъдата за мъжа, който нахлу в дома на Нанси Пелоси в Сан Франциско и преби брачна половинка й с чук, откакто съдията не му разреши да приказва по време на явяването му в съда предходната седмица.

В петък окръжният арбитър Жаклин Скот Корли осъди Дейвид Депап на 20 години за опит за похищение на Нанси Пелоси и на 30 години за Нападение против Пол Пелоси на 28 октомври 2022 година, максимумът и по двете точки. Изреченията щяха да вървят по едно и също време. На ДеПейп също беше обещано заем за 18-те месеца, в които е бил в ареста.

Но в правосъдно дело през уикенда Корли сподели, че е била „ очевидна неточност “ от нейна страна да не даде късмет на ДеПейп да направи изказване, преди да бъде наказан, както се изисква от закона. Тя насрочи ново чуване за 28 май.

Нито прокурорите, нито бранителите на DePape показаха пропуща на Корли по време на чуването в петък. „ Въпреки това Съдът беше виновен персонално да попита господин Депап дали желае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР