Този път говорим на тема Как да развием любов към

...
Този път говорим на тема Как да развием любов към
Коментари Харесай

„Новите родители“ има нов епизод в своя подкаст

Този път приказваме на тематика „ Как да развием обич към четенето “, а техен посетител е детският публицист Радостина Николова.

Като родители желаеме и се стремим да дадем и научим децата на най-хубавото. Част от това положително са точно книгите. От нас зависи да съумеем да развием любовта на дребните към литературата.

Това обаче от време на време се оказва не толкоз елементарно, колкото ни се желае.

Кога в действителност най-рано можем да дадем книга на детето, с цел да поставим основите на любовта му към четенето? И има ли трик, с който да предизвикваме интереса на незаинтересования хлапак, с цел да го спечелим за света на книгите?

Какви истории се харесват на дребните деца повече и кои биха могли да ги разочароват, което да понижи интереса им към книгите? Трябва ли да прескачаме стресиращите подиуми в приказките, с цел да съхраним душeвността на най-малките или е по-добре да им представим историята такава, каквато е, защото и животът не е единствено добър и розов?

На всички тези въпроси, дава отговор детският публицист и издател от издателство „ Мармот “ Радостина Николова. Нейните книги са носители на разнообразни награди, като най-популярната книжна поредност е за мотовете.

Приятно слушане!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР