Този път “Dancing stars ще избие конкуренцията, като суперзвездите на

...
Този път “Dancing stars ще избие конкуренцията, като суперзвездите на
Коментари Харесай

Куп звезди влизат в Dancing stars: Вижте кои

Този път “Dancing stars ” ще избие конкуренцията, като суперзвездите на България влизат във формата по bTV. Вече е ясно кои 16 известни персони от шоубизнеса, културата и спорта ще се подчинят на ритъма на самбата, валса и тангото и ще заковат феновете пред екраните с качествено развлечение за цялото семейство.

Oсем харизматични дами ще показват пристрастеност и умения в преодоляването на комплицираните стъпки. Те са подготвени да се преборят за купата кралица на бала. В танцовата борба се впускат телевизионните водещи Неделя Щонова и Натали Трифонова, поп дивата DARA, певиците Емануела и Мила Роберт, наедно с актрисите Нона Йотова и Боряна Баташова. Олимпийска упоритост под прожекторите ще покаже и шампионката по карате Ивет Горанова.

Мъжете не отстъпвват по популярност на дамите. Актьорът Филип Буков, който се трансформира в любим на публиката и сътрудника му Даниел Пеев-Дънди, звезда в сериала „ Съни бийч “, ще прибавят артистичност и комизъм в риалитито. Дансингът ще бъде втори дом за поп звездата Папи Ханс, каскадьора Валери Григоров, артиста Емрах Стораро, както и първият ерген на България Виктор Стоянов. Сред кандидатите за огледалната купа са още боксовата легенда Серафим Тодоров и фронтменът на „ Остава “ Свилен Ноев.

Източник: lifestyle.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР