Този конгрес (б.р.: 50-я конгрес на БСП, проведен на 11.02.2023

...
Този конгрес (б.р.: 50-я конгрес на БСП, проведен на 11.02.2023
Коментари Харесай

Калоян Паргов: 50-я конгрес на БСП е еманация на управлението на Нинова

„ Този конгрес (б.р.: 50-я конгрес на Българска социалистическа партия, извършен на 11.02.2023 година) е еманация на ръководството на Корнелия Нинова, в резултат на т.нар, мога да го нарека „ Бунтът на мравките “ или митинга на от ден на ден недоволни от положението на партията и от резултатите ѝ.

Паргов добави, че такива митинги е имало и против ръководството на други водачи на Българска социалистическа партия и този развой стартира с нежеланието да се работи за лявата партия или тя да се поддържа на избори. Това е стимулирано от невъзможността на съответното управление да консолидира и да излъчи такава мощ и мощност, която да поведе тези хора и те да повярват в това.

Той разяснява и тематиката с новия лист „ Магнитски “: „ Все отново се намираме в предизборна акция. Както и при първия лист „ Магнитски “, той услужливо се употребява според от задачите на другите политически партии. За следващ път режисьорите на предизборната акция, както през 2021 година, усилват този лист, като от една страна четирима от тях са свързани с Българска социалистическа партия, а един е обвързван с ГЕРБ. Това е част от геополитическата битка сред Запада и Изтока, сред „ филите “ и „ фобите “, приказвам за Русия, в която се пробват да се слагат трайно геополитически ползи “, безапелационен пред пред радио „ Фокус “ Паргов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР