Този четиригодишен диджей е мини музикална сензация, която се изявява

...
Този четиригодишен диджей е мини музикална сензация, която се изявява
Коментари Харесай

Рекордите на Гинес: 4-годишен е най-младият диджей в света

Този четиригодишен диджей е мини музикална сензация, която се изявява в нощни клубове по целия свят, известни музикални фестивали и телевизионни излъчвания.
Арчи Норбъри, прочут още като DJ Archie, записа върха си за Гинес за най-млад клубен дижей на възраст от 4 години и 130 дни.


За да бъде приет върха му, Арчи трябваше да извърши компилация за цялостен час пред публика от най-малко 20 души без наставнически контрол. За да официализира опита си, той избра да показва гения си в хонконгския нощен клуб „ Бунгало “, забавлявайки въодушевената аудитория с час класическа денс музика.

Предишният рекордьор, прочут с името „ DJ Arch Junior “, завоюва купата, когато е на 5 години и 38 дни през 2017 година в Йоханесбург, Южна Африка.



Арчи е роден в Дубай, само че неотдавна се реалокира със фамилията си в Хонконг.

Талантливото малко дете прави миксове и се упражнява на диджей пулта от двегодишна възраст, откакто следи татко си – диджей Джон Норбъри.



Оттогава невръстният диджей прави огромно усещане в музикалната промишленост, свири на фестивали, в това число Бумтаун в Хемпшир и Клокенфлаг в Хонконг, както и се изявява с известния дует Ragga Twins.

Най-същественото му показване до този миг е на фестивала Ривър Тотс в Есекс, където Арчи миксира пред 7000 души.

Дижей Арчи продължава да развива уменията си и учи нови трикове от своя баща. Той към този момент има близо 20 000 почитатели на страницата си в Инстаграм.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР