Той залага големи надежди на служебния министър на културата Велислав

...
Той залага големи надежди на служебния министър на културата Велислав
Коментари Харесай

Александър Балкански: Ние даряваме хората с усмивки, а парламентът им ги отнема

Той залага огромни очаквания на служебния министър на културата Велислав Минеков

В изявление за „ Уикенд “ във връзка 80-та си годишнина най-прочутият у нас цирков актьор Александър Балкански споделя, че страната не обръща внимание на цирка.

„ Говорил съм и със Стефан Данаилов, когато преди време беше културен министър, с неговите последващи сътрудници, само с културния на Кирил Петков – това момче Наско, не съумях да разменя две приказки. Сега се веселя, че се върна Минеков, тъй като ще желая нова среща и нови промени за цирка “ – декларира Александър Балкански.

На въпроса по какъв начин ще разяснява политическата обстановка в страната, Александър Балкански декларира следното:

„ Едно е да искаш да направиш цирк, второ да го направиш, трето да го задържиш, четвърто – хората да го оценят и да ти ръкопляскат. Кажете ми от тези неща кое участва в нашия парламент?

Там са неприятните палячовци и клоуни, които всички ненавиждат и никой не им ръкопляска. Аз на всяко зрелище заставам на вратата и чакам посетителите. Следя лицата им – виждам, че всеки влиза със своите проблеми. На излизане още веднъж съм до вратата и отново виждам – лицата им светнали, удовлетворени, че най-малко за 2 часа са не запомнили грижите. Значи ние даряваме на хората усмивки, а тези от Народното събрание им ги лишават. Пред Народното събрание единствено митинги, пред наши цирк – опашки “, заключава Александър Балкански.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР