Той уточни, че се изследва всички възможни версии. Когато има

...
Той уточни, че се изследва всички възможни версии. Когато има
Коментари Харесай

Демерджиев за убития граничар: Случаят е толкова тежък, че сме длъжни да установим всички факти

Той посочи, че се изследва всички вероятни версии. " Когато има версия, в която сме сигурни, в огромна степен, ще я представим. Случаят е толкоз тежък, че сме длъжни да установим всички обстоятелства и условия и ще вършим това редом с турската страна ", сподели вътрешният министър.

 

" Всички условия, свързани с въпросната ограда, се обследват. Ще има цялостна осведоменост на обществото за обстановката с тази ограда. Част от нещата станаха известни при чуването ми през вчерашния ден ", сподели още той.  Демерджиев разяснява и информация за синдик на Национална агенция за приходите. " Нямам подобен сигнал, който да ми е докладван. Сигналите не ми се рапортуват неотложно при постъпване. Специално ще проуча въпроса и ще ви осведомявам ", сподели още той. 

 

Той разяснява и сигнал на БОЕЦ за постройка в центъра на София, като посочи, че ще бъда тестван от съответните служби. Припомняме, че сигналът на придвижването е, че регионалния шеф е подготвял продажба на държавен парцел на занижена няколко пъти цена.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР