Той цитира различни членове, които показват, че Георгиев използва данни

...
Той цитира различни членове, които показват, че Георгиев използва данни
Коментари Харесай

Адв. Минчо Спасов: Гешев трябва да заведе дело срещу шефа на ДАНС за изнасяне на класифицирана информация

Той цитира разнообразни членове, които демонстрират, че Георгиев употребява данни не за задачите на закона. Затова в този момент е въпрос дали Гешев ще заведе дело против Георгиев за изнасяне на класифицирана информация, добави той в " Честно казано с Люба Кулезич " по

Тези хора вървят в институциите по чехли, одобряват ги като бащиния. Така е и в прокуратурата, уточни Спасов.

Цялата корист със СРС е освен при ГЕРБ, само че при тях бе изведено на ново равнище - подслушване на политици освен от една партия. Такъв значим въпрос не може да се реши без знанието на премиера, без негово позволение. Затова в идващия парламент ще се предложи комисия, която да направи следствие на този проблем. Поне задължението на " Демократична България " ще е подобен, да се стигне до дъното. Не може да навлезеш с бутонките в частната сфера на жителите, без да знаеш, че няма да служи за политическа приложимост, съобщи експертът по конституционно право доцент Атанас Славов. .

Без промяна на целия бранш " Сигурност " няма по какъв начин да върнем тези служби на българските жители. Да не се употребяват политическата прослойка. Последните 10 години забравихме, че тези служби служат на жителите, а не на политиците.

Нашата прокуратура се е трансформирала в левкемия - белите кръвни телца изяждат алените кръвни телца, вместо вредителите, сподели още адв. Спасов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР