Той ще претърпи операция за смяна на тазобедрената става. За

...
Той ще претърпи операция за смяна на тазобедрената става. За
Коментари Харесай

Критична Опасност В България: От Ромската Кръвна Мафия Захапват Като Хиени Най-Нуждаещите Се! Рекет, За Да Живееш!

Той ще претърпи интервенция за промяна на тазобедрената става. За задачата мъжът би трябвало да показа в столичното здравно заведение записка за кръводарение.

Разговаря със свои другари, които с удоволствие желаят да му оказват помощ и още в понеделник отиват да Кръвния център в Бургас, с цел да дарят кръв за него. С огромно удивление обаче двамата донори от български генезис биват върнати, а обясненията от медиците там били, че единият е с ниско кръвно, а другият с зачестен темп на сърцето.

И по този начин трети ден. Изплашен от наближаващото време на интервенцията, мъжът, въпреки и с патерици отива до Кръвния център с приятелите си, надявайки се да успее да получи нужната здравна записка. Но през днешния ден картинката е същата. „ Много е необичайно, че всеки ден ги връщат. Когато излязох пред постройката група роми безусловно ме нападнаха с оферти. Все едно бях на обичай битак за кръв. Започва едно наддаване кой българин ще даде повече пари за банка ромска кръв. И печели този, който е дал повече.

Тази скица се случва под носа ни и имам вяра, че това не е от през вчерашния ден или през днешния ден, само че ето през днешния ден аз имам напън ”, описа П.Г. Схемата на мургавите предприемачи протича по следния метод. Групата от главатарите пазят територията пред Кръвния център. Наблюдават кои са върнатите българи и стартират да им оферират услуга от тяхните донори.

Наддването стартира от 100 лв. за банка. След което влиза ромът и подарява, само че попълня бележката едвам когато излезе, с цел да разбере от тартора си, дали до момента в който е бил в паравана, някой различен не е наддал повече средства и записва неговото име.

А първият състезател остава прецакан. „ Не мога да кажа дали има забъркани медицински лица, само че е реалност, че българите биват връщани сякаш с действителни аргументи. Но някой го позволява това и той знае доста добре за тази кръвна мафия и незаконния бизнес, който се върти.

Странно е, че българите подписват бележките още преди да са влезнали да подаряват, а ромите по-късно. Схемата е доста елементарна, само че доста ефикасна ”, сподели още мъжът. В последна сметка бургазлията е заставен да потърси различен Кръвен център, с цел да избави живота си. За страдание най-близкият е в Ямбол или Сливен.

„ По-слаби сме от тази циганска колегия, само че за мен животът ми е най-съществен. Просто съм заставен да диря различен метод, защото ми остават няколко дни до интервенция, а без такава записка, има опция да я отсрочат. Тежно е и тъжно за „ купувачите ”, които се нуждаят незабавно от кръв ”, заключи описа си бургазлията. Лошото е, че черният пазар на дарителската кръв е намерил все по-трайно място у нас и този вид улична търговия процъфтява с всяка минала година. Не единствено в Бургас. Хората са подготвени да заплащат солидни суми за животоспасяващите банки и постоянно попадат в прегръдките на кръвната мафия като финален ход, с цел да запазят здравето на околните си.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР