Той се е нагледал на ниска политическа култура в Народното

...
Той се е нагледал на ниска политическа култура в Народното
Коментари Харесай

Не може, няма и не бива да има избори 2в1, смята Плевнелиев

Той се е нагледал на ниска политическа просвета в Народното събрание - кой на кого седял в скута, делкания и сглобки. Народът не чака хулиганско отношение от членовете на Народното събрание. Предстоят едни доста огромни, значими и исторически решения освен в България.

 

Бойко Борисов и Христо Иванов са по-възрастните в стаята, в която едни деца се бият и се раздават юмруци, като те двамата не би трябвало да позволяват да има нови избори с мотив, че ще има нова Европейска комисия и промени в НАТО, настоя Плевнелиев.

 

Според него Борисов не би желал да остави на президента Румен Радев да дефинира идващия български еврокомисар на страната. Борисов не би желал да счупи фантазиите и готовността на една Мария Габриел, която би била превъзходен министър-председател поради нарцисизъм. Чудесният печеливш от едни избори ще бъдат " Възраждане " и партиите към президента Румен Радев. Нищо положително не ги чака евроатлантическите партии, в случай че отидат на нови предварителни парламентарни избори, предизвести Плевнелиев.

Той счита, че съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски получава като изпълнителен шеф властта в България. Не е вярно от позиция на Бойко Борисов този негов синхрон - непрекъснато и на всички места с Движение за права и свободи. Ако се погледна обстановката на ПП-ДБ, те също договарят всекидневно с Пеевски в Народното събрание и това пък унищожава тяхната известност. Единственото допустимо решение е да се изготви един документ, така като меморандумът бе най-лошото, което се създаде, оцени експрезидентът.

 

" Знаем, че Борисов в никакъв случай няма да заобича Кирил Петков и Асен Василев, само че над нас са Шенген и Еврозоната. Има опасност безобразията в правосъдната система да бъдат заметени под килима, само че има вид и за интервенция " Чисти ръце " - направете го, народът ще ви разбере ", прикани Плевнелиев.

 

Запитан дали е стопиран президентския план, Плевнелиев уточни, че политическия план на президента съществува. Той смята, че Румен Радев ще се бори за властта и ще се бори против политическите партии. Бойко Борисов в никакъв случай не би трябвало да не помни, че бе задържан противозаконни точно от служебното държавно управление на Румен Радев, подсети той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР