Той посочи, че е съгласен с идеята на лидера на

...
Той посочи, че е съгласен с идеята на лидера на
Коментари Харесай

На 12-и му изтичаше мандатът, решил е малко по-рано: ДПС без Карадайъ в парламента

Той уточни, че е склонен с концепцията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов министрите да идват всяка седмица, с цел да се регистрират пред комисиите, да се взимат общи решения по ресори.

" Абсолютно сме съгласни, считаме ръководителите на комисии и водачите на парламентарни групи да викаме министрите по всички тематики, тъй като виждаме, че има закъснение на стратегиите, с цел да забележим с какво ние можем да им помогнем и какво те би трябвало да създадат, с цел да може страната да върви напред за хората ", уточни той.

Пеевски бе безапелационен, че от Движение за права и свободи не желаят министри, нито заместник-министри, нито в този момент, нито след ротацията. " За да сме доста ясни - няма да участваме в изпълнителната власт на тази сглобка ", добави той.

По думите на Пеевски сглобката е постоянна. Не виждаме проблеми, в случай че министрите стартират да си извършват всички неща по програмата, които сме подкрепили - няма да има никакви проблеми, добави той.

На въпрос дали досегашният ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ ще остане депутат, Пеевски разяснява, че това е негово решение.

На 12-и му изтичаше мандатът, решил е малко по-рано. Това не е нищо изключително. Каквото би трябвало, сме си споделили. Всеки член може да се кандидатира за ръководител на Движение за права и свободи, като дойдат събитията ще говориме. Подборът ще е номинации от структурите, безапелационен бе шефът на ПГ на придвижването.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР