Той пътува и учи по света от 16-годишен, тя също

...
Той пътува и учи по света от 16-годишен, тя също
Коментари Харесай

Домът на д-р Василев от "Откраднат живот" предизвика истинско възхищение, няма такова приказно местенце

Той пътува и учи по света от 16-годишен, тя също е сменяла няколко жилища чартърен, откакто се е отделила от родителите си. Днес актьорите Александър Алексиев и Яна Титова най-сетне са съумели да основат своето „ вкъщи “ за трима.



Домът им не е просто артистичен, защото са артисти или тъй като са фенове на музиката от винила.
В този остарял софийски апартамент се усеща духът на свободната душа, на смелите фантазии, на разчупените рамки, на пътуващия безгрижник, на съборените стени.


„ Когато видяхме този апартамент, незабавно се влюбихме в него, макар че към този момент бяхме капарирали различен с голяма тераса “, споделя Алек, който беше една от звездите в първите три сезона на сериала " Откраднат живот ".

„ Всичко ни хареса тук. И изключително местоположението му. Наоколо има ресторантчета и кафенета, комфортни за срещи с другари, доста магазинчета. Всички огромни театри са наоколо. Само дето нямаше доста светлина, изключително към настоящия ни хол. Затова непосредствено попитах майсторите може ли да се бутне стената, която стоеше сред кухнята ни и стаите. “



Смелият и безапелационен отговор „ да “ от страна на експертите зарадвал фамилията – ще имат светла дневна зона и на първо място повече място за посрещане на другари. Представяли си по какъв начин ще подредят хола, ще боядисат стените, ще запазят дограмата…





Всъщност за нея боядисването на по този начин мечтания дом се трансформирало в същинска терапия. Вечер след зрелище или подготовка бързала да се прибере, с цел да релаксира с четката и боите по високите стени. Артистичните прави на тавана са дело на Алек.


Тъй като преди тях този апартамент се употребил като офис, подовете били покрити с плочки. Под тях сигурно има същинско дюшеме, което обаче дълго и мъчно ще се реставрира. Затова на този стадий решението е в ламината, който също прави чудна работа.

Ая също има принос в интериора на дома. Сама си избрала леглото. Трябвало да бъде задоволително огромно, с цел да може на него да ляга майка или баща й, когато я приспива. Освен това таблата му е по този начин шарена, напълно друга от познатите детски кревати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР