Той беше с Виктория Петрова, после беше с Гергана Гунчева,

...
Той беше с Виктория Петрова, после беше с Гергана Гунчева,
Коментари Харесай

Тя танцува само едно лято: Ето какво се случи с жената, която роди дете на коцкаря Петър Бакърджиев! (СНИМКИ)

Той беше с Виктория Петрова, след това беше с Гергана Гунчева, а сред тях с мнозина. Миналата година гръмна ненадейно новината, че се е развел с Гунчева тихомълком, тъй като освен й е поставил рога, само че и е забременил любовницата... Да, несъмнено, че става дума за Петър Бакърджиев.

Спортният публицист на Би Ти Ви може да е обичан като сътрудник и с възприятие за комизъм, само че несъмнено е неприятен шанс за дамите, на които реши да обърне внимание. Доказателството за това е и ориста на въпросната дама, която през октомври предходната година му роди дъщеричка.

Както писахме тогава, тя се споделя Кристина Иванова. Родом е от Габрово, само че изучавала финанси в столицата. Кога и къде се е срещнала с Бакърджиев, не стана ясно, само че близки до него източници през днешния ден разкриха, че и Крисито си бие главата в стената...

Оказва се, че фантазиите й да бъде единствената и да живее като в приказка с обичания си Петър, се спукали като балон. Да, той се грижи за детето им, само че на нея съвсем не обръщал внимание. Много повече време даже прекарвал с някогашната си жена - Гергана Гунчева, с която работят дружно.

" Пешо си е Пешо, безвъзвратен е. Сваля си мацките като преди, среща се и си чати с други в нета, абе, живее си с кеф. Жалко, в случай че Кристина е мислила, че ще го промени и върже ", разясняват източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР