Това заяви в евродепутатът от групата на ВМРО Ангел

...
 Това заяви в евродепутатът от групата на ВМРО Ангел
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Маймуни биха се държали по-прилично от депутатите в последните два парламента

" Това съобщи в евродепутатът от групата на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в отговор на въпрос дали българските евродепутати са представители на България в Брюксел, или на Брюксел в България.



Как действа Европейският парламент и българските ползи в него

" Логиката не Европейския парламент е да смели всички националности в няколко политически групи, които да се опълчват едни на други. В България обаче имаме прекомерно доста нерешени национални въпроси.

С общи старания успяхме да решим народен въпрос, който не намираше развиване от 1932 година, а точно признаването на българско малцинство в Албания. Постигнахме го с доста старания и обикаляйки всички групи, търсейки поддръжка от всевъзможни хора.

Ще ви дам и различен образец, който демонстрира защитаването на българския интерес. Става въпрос за пакет Мобилност, прочут още като пакета Макрон. "

Българската идея в Северна Македония

" Една от непрекъснатите тематики, които отстояваме, е отбрана на българската идея в Македония. Поставени сме под голям напън, най-много от представители от близките страни, свързани по някакъв метод с югославската комунистическа партия. Те се пробват да принудят България да даде зелена светлина за начало на договаряния с един режим, който е искрено антибългарски.

Последният образец е с подмяната на паметната плоча на български четници. Счупиха плочата, която е в манастир на гроба на тези български национални герои, сражавали се с турска потеря през 1904 година, когато умира и войводата им. Сложиха някаква плоча, на която имената са преиначени, само че хората там са толкоз необразовани, че са запазили истинския надпис: " Който падне в пердах за независимост, той не умира ". Ние сме наясно какъв е този откъс. А тези даже не са разбрали какво придвижват и са го написали на идиотица, измислената от Караджордевич писменост. "

Каква е повода за провокациите на македонистите?

Запитан за изказванието на ръководителя на Македонската академия на науките и изкуствата Люпчо Коцарев, че районен съд Македония в продължение на над един век е била под българско иго, Джамбазки отговори по следния метод:

" Най-добрите хора в района са починали в сражения. Други участници във въстанията са напуснали, в това число и част от моя жанр. Тези, които са останали, по някакъв метод са се примирили и снишили, с цел да оцелеят. Дълбоко в себе си те знаят, че са направили изменничество. Как един изменник се пази? Ами като заема най-яростната позиция на измяната, което е направил. Македонската академия на науките е известна на всеки, който чете, като Македонска академия на неуките.Имаше еин активист на тази академия, който беше потвърдил, че македонците произлизат от Индонезия и са на 200 хиляди години. Това е забавно изказване, тъй като e известно, че първите хора са се изправили има-няма 100-150 хиляди години по-късно. Или някъде по Охрид порастват доста забавни билки, или гроздето нещо е вкиснато и му поставят повечко захар, с цел да създадат гроздовия сироп по-силен. Друг техен академик твърди уверено, че Александър Македонски си имал подморница (подводница), с която се шетал насамо натамо и с която разкрил Америка. За тези хора би трябвало да се грижи лекар Цветеслава Гълъбова.

Борбата за национална еднаквост

" Това, което пазиме сега, е съхраняването на националните идентичности в границите на Европейски Съюз. Става въпрос и за запазването на нашия модел на общества. Аз не правя възражение някой в Швеция или Дания да реши, че фамилният модел на тези общества - ще бъде някакъв по-различен. Няма да си разреша да споделям на тези хора по какъв начин да си градят обществата, само че имам искания тогава, когато щерка ми отиде в детската градина да не гледа игри, в които карат момчетата да се обличат като девойки ", показва той.

Обвиненията към Вътрешна македонска революционна организация за търговия с българско поданство

" Видяхме сериозна агитация. Ние съдим Катя Матева поради клеветите, които изрече. Ние сме предложили неведнъж казусът с поданството да се реши по следния метод. Да се одобри нормативен акт, което се прави еднократно. Така е решен въпросът с поданството на българските евреи, които отпътуват след 1947 година в Израел. На всички еднократно с решение на Народно събрание е възобновено българското поданство. Ние искахме да се одобри текст, който гласи: Всеки един правоприемник на гражданин на Царство България към 9 септември 1944г., който желае да възвърне своето поданство, може да го направи в избран период. Никой не искаше да го одобри това.

Това влезе в колизия с ползите на антибългарската и противоконстутиционна етническа партия Движение за права и свободи. Откъде потегли целия спор? Една дама, родена в Турция от родители турци, чиито родители са напуснали непринудено България, по мощ на изселническа конвенция от 50-те или 60-те години, се опита да придобие българско поданство на основата на генезис. Ние провидяхме в този опит провокация от страна на Движение за права и свободи, след което можеше безграничен брой хора да изискат да създадат същото. Ние спряхме този развой и тогава на някой му хрумна, да спретне този комплот.

Когато някой желае да получи българско поданство на основата на генезис, първо се подават документи, които отиват в Министерството на правораздаването, там има комисия - Съвет по поданство, която взема решение дали да го пусне или не. Ако го пусне, то отива при министъра на правораздаването. Той го изпраща на Интерпол, на ДАНС, на полицията и те би трябвало да ревизират дали документите са същински. Ако някъде по цялата верига има подправен документ, те би трябвало да го спрат. Ако всичко е наред, това отива при министъра, който го резолира и го праща в президентството. Там по силата на декрет на президента това пълномощие е трансферирано към вицепрезидента, към който има Съвет по поданство. Той заседава и преглежда всички документи и в случай че всичко е наред президента издава декрет, с който дава поданство.

Ако ние твърдим, че се продава българско поданство, би трябвало да подведем под отговорност министъра на правораздаването, вицепрезидента, президента, началника на ДАНС, началника на Столична дирекция на вътрешните работи, прокурори, някой от Интерпол. Всички тези хора би трябвало да са се подписвали под документи с погрешно наличие. По силата на своите служебни пълномощия, тези хора носят наказателна отговорност. Проверете връзките на въпросната жена с Движение за права и свободи. "

На какво се дължи високата цена на тока?

" На безумието на ляво-зелените деятели в Европа години наред, които постановяваха доста високи цени на така наречен въглеродни квоти върху силата, създадена от въглища. На това, че спираха всеобщо нуклеарни централи. Помните измяната със затварянето на първите четири блока на АЕЦ `Козлодуй`. Тези хора имаха вяра надълбоко, че като наредят китайски панели и вятърни перки и всичко ще цъфне и ще върже. Те или са доста глупави, или са огромни измамници, тъй като ти не можеш да си мислиш, живеейки на тази планета, че тук ще закриеш ТЕЦ-ове, а в Китай ще ги откриеш и ще стане по-чисто. Тук става въпрос за тежък лобизъм. Вижте образецът в Германия. Затваря си атомните централи, затваря си ТЕЦ-овете и внася ток от полски ТЕЦ-ове. Добре де - по какъв начин се усещат тези зелени деятели?  Това, което виждаме, е една групова полуда в западния свят. За мен тя се дължи на дългите години благополучие. "

Защо Вътрешна македонска революционна организация още няма претендент за президент?

" Причината е, че обстановката не е нормална. За нас е ясно, че наш претендент мъчно ще стигне до президентския стол. Ролята на претендента на Вътрешна македонска революционна организация тук ще бъде да събере разпиляния и по наша виновност поддръжка на хората, които се самоопределят като националисти и патриоти. Понесохме тежки удари от присъединяване си в ръководството по доста аргументи. Но в този момент този претендент би трябвало да ги събере, тъй като видяхте към този момент два Народното събрание, в които може да се каже, че в случай че на маймуни бяха дали по едно сако, щяха да се държат по-прилично от депутатите в тях. Видяхте по какъв начин наподобява Народното събрание без представители на българския шовинизъм. Обясняваха, че ние сме груби и недодялани, само че подобен зверилник не е било.

Последните два избора бяха на отрицанието, на омразата, на разрушението. Резултатът и забележим. Дори да вземем да вземем за пример реакцията с тези Робинзоновци от заседналия турския транспортен съд. Ние сме организация с историческа основа, а не сме план, който е съединен в Белград, Дубай, Вашингтон или Москва, а не терена имаме доста такива. Партиите, които имат идеологическа основа, се броят на пръсти`, уточни още евродепутатът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР