Това заяви в ефира на bTV Цветан Цветанов, който депозира

...
Това заяви в ефира на bTV Цветан Цветанов, който депозира
Коментари Харесай

България В Шок! Току-Що Цветанов Рухна В Сълзи В Ефир И Съобщи, Че Приятелят Му Веско Маринов Е Бил

Това съобщи в ефира на bTV Цветан Цветанов, който подава оставката си от всички постове пред водача на ГЕРБ. " Смятам, че откакто 18 години си бил с един човек, по-добре да запазиш самообладание, да си спокоен и убеден в това, за което си взел за решение ", добави той.

Водещата съобщи на Цветанов, че той е на 2 метра от нея и тя вижда очите му, които са цялостни със сълзи, на което той отговори:

" Това е напълно обикновено, аз съм сензитивен човек и взимам решенията си напълно осъзнато. Нищо от казаното от премиера, не ме нарани, тъй като може би това е нещо, което не съм виждал през всичките тези години. Това е неговото държание, неговата оценка. Мисля, че хората ще дадат оценка – не аз, не той. ".

" Искам да кажа, че се гордея, че познавам Веско Маринов. С него се чухме нощес, пътува за следващите предложения, които има. Бил на 70-годишнина на един човек, чиито синове са го поканили на присъединяване. Всеки има своите другари – било то артисти, лекари и хора с разнообразни специалности. В това няма нищо неприятно ", добави Цветанов.

На въпрос дали Веселин Маринов е отчаян от думите на премира, гостът отвърна: " Не, и той е доста сензитивен човек и ранима душа, само че той, в случай че не е с тези си качества, нямаше да е Веско Маринов. На наши мероприятия са идвали и Мария Илиева, Криско, Любо...

Това са хора, за които са били желанията на хората ".

" Решението за оставката го взех, откакто разсъждавах 40 дни. В понеделник вечер със брачната половинка ми, когато легнаха децата, говорихме по тематиката до 2 ч. през нощта. Тя сподели: " Каквото и решение да вземеш, ще те поддържа ".

На другия ден във вторник организирахме 3 часа и половина диалог с Бойко Борисов. Не си повишихме звук. Смятам, че и в този момент в студиото не трябва да приказваш отрицателно и неприятно за индивида, с който си работил 18 години.

Присъщо е на българина, откакто сте работили или били дружно, при поява на друго мнение и разлъка, тогава всеки стартира да приказва какви ли не небивалици ", сподели още Цветанов. " Третият вид на Борисов бе да остана в партията и да работя в нея, само че да нямам никакви контакти и изяви по какъвто и да е мотив.

Това редно и обикновено ли е за човек, 13 години работил за структурирането на ГЕРБ? Казах, че разновидностите са единствено два – или работим в това, което е било до момента, с цел да подсигуряваме триумфа на изборите, или си потеглям. Усещах съмнение, което е съществувало до момента. По-добре да приемеш една стъпка и да вървиш напред ", добави той.

Помолен да разяснява думите на Борисов, че ролята му в партията е мощно пресилена, Цветанов съобщи: " Много пъти са казани реплики от Борисов. Не съм човек, който ще постави персоналното пред националното и партийното, не съм човек със мощно его, което да бъде засегнато. Аз също имам права и мога да приказвам това, което счете за належащо.

Лоша дума за Борисов няма да кажа, само че мога да разясня политически решения, които за мен са били неверни или ще бъдат такива ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР