Бих посъветвала партиите за по-сериозна работа с перифериите, защото има

...
Бих посъветвала партиите за по-сериозна работа с перифериите, защото има
Коментари Харесай

Доц. д-р Евелина Христова: Партиите трябва да сведат до експертно ниво това, което казват и възнамеряват да правят

Бих посъветвала партиите за по-сериозна работа с перифериите, тъй като има обилни раздробявания на съществени хора с дребни партии. Те са забавни персони и в ляво, и в дясно. Това сподели в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " доцент доктор Евелина Христова, учител в Нов български университет.

Според нея партиите и гласоподавателите наподобяват обезверени и презадоволени откъм голям брой информация. Като проблем доц. Христова означи, че никой не съумява да задържи вниманието на публиката и на аудиториите за по-дълго време или в някаква по-голяма дълбочина.

По думите на Евелина Христова посланията на партиите мъчно се формулират, тъй като настройките им доста бързо се трансформират: " Струва ми се, че са в релативно сложна обстановка, тъй като както някои от тях бяха съперници, съвсем врагове, след това се оказаха в обединения, (не)коалиции, някои от тях в сглобки, помним в предишното имаше и тройни обединения. Би било добре да се съсредоточат по цели, по политики и да се опитат, при все това става дума за политика и политики, да сведат до експертно равнище допустимо най-вече това, което споделят и това, което имат намерение да вършат ".

А по отношение на гласуването, преподавателят от Нов български университет означи, че има действителна тежест и стойност, това, което човек прави с гласа си, само че добави, че ще забележим посланията на партиите в последните 10 дни в спринта на акцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР