Това заяви тази сутрин в ефира на Българската национална телевизия

...
Това заяви тази сутрин в ефира на Българската национална телевизия
Коментари Харесай

Петкова разтревожена: Манолова всявала страх и стрес в служителите на Булгартрансгаз

Това съобщи тази заран в ефира на Българската национална телевизия енергийният министър Теменужка Петкова. Още от сутринта остриета на Борисовата партия са хукнали в националните малките екрани да обяснямат какъв брой притеснителна била вчерашната акция на Манолова и сие в сдружението " Булгартрансгаз ", какъв брой възмутително било всичко и да заявят - нямали скелети в дрешника, не се страхували от инспекции, само че не бил това методът. И желаеха оставката на Мая Манолова като ръководител на Комисията по проверката. Външинят ни министър Екатерина Захариева даже се тормози, че полицейското държание от страна на водачът на " Изправи се! Мутри вън! " в утрешния ден можело да прерасне в арест на жители на улицата.

" Питах Манолова за какво ги няма сътрудниците, това съвещание ли е на комисията. Тя не можа да изясни. Лъжа е, че се е свързала с нас. Това е неприятен знак, проява на мощ, опит да се всее боязън и стрес в чиновниците на сдружението ", уточни енергийният ни министър в оставка.

“Притеснителен е методът, по който госпожа Манолова следва да и бъдат показани тези хиляди страници документи. Има ред за даване на тези документи, с писмо от сдружението, заверение “Вярно с оригинала”. След като тези документи ще са на електронен притежател, с каква цел ще се употребяват. Как ще дадем такава информация на външни специалисти? Очевидно ще има предизборна кампания”, уточни Петкова и съобщи - 800 хиляди страници ще бъдат предоставени, само че ще отнеме време, а и пари.

Петкова бе безапелационна - няма нищо неправилно по " Балкански поток " и Европейската комисия съблюдавала целия развой.

Петкова подхвана и мантрата " Отговорност ":

" В първите дни на този парламент стана ясно, че има съществено ново парламентарно болшинство. Ние сме доста виновни хора. Премиерът е виновен, имал е срещи с разнообразни водачи в Европейски Съюз и Съединени американски щати. Осъзнаваме отговорността и какво ни споделиха българските жители като първа политическа мощ ".

" Подходихме отговорно към мандата, отправихме обществено, транспарантно и намерено предложения за диалози. Партиите отхвърлиха. Притеснителен е този знак за отвод от разговор. Нито един жител не е дал своя вот за партия която да откаже да води диалози с друга политическа партия. Това е неприятен знак ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР