Това заяви съветникът на президента Доналд Тръмп по националната сигурност

...
Това заяви съветникът на президента Доналд Тръмп по националната сигурност
Коментари Харесай

САЩ: Руската намеса в изборите е вън от съмнение

Това съобщи съветникът на президента Доналд Тръмп по националната сигурност пред интернационална публика.

Ген. Хърбърт Реймънд Макмастър направи изказването в отговор на въпрос на съветски пратеник на Мюнхенската конференция по сигурността, малко откакто външният министър на Русия напусна същата естрада, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

По мотив огласените през вчерашния ден обвинявания против 13 физически и 3 юридически лица от Русия, Макмастър сподели, че веднага като ФБР е предявило обвинявания, "вече има неоспорими доказателствата " за съветска кибернамеса.

Съветникът на Тръмп се изрече иронично за вероятно бъдещо съдействие с Русия за кибернетична сигурност, като означи, че Съединени американски щати биха почнали разговор, когато Русия стане откровена по въпроса съкращаването на своите комплицирани форми на шпионаж ".

Малко преди този момент Лавров окачестви обвиняванията против съветските жители и компании като празни приказки, напомни АП.

Иран построява и въоръжава все по-мощна мрежа от свои съдружници в страни като Сирия, Йемен и Ирак, която може да се обърне против държавните управления на тези страни, сподели още на конференцията Макмастър.

"Вече е време да се работи против Иран ", добави той, представен от Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР