Това заяви президентът на ЕНП Жозеф Дол по време на

...
Това заяви президентът на ЕНП Жозеф Дол по време на
Коментари Харесай

ЕНП: Високо оценяваме кабинета ”Борисов 3” и ГЕРБ

Това съобщи президентът на ЕНП Жозеф Дол по време на работна закуска с ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, оповестиха от партийния пресцентър.

По време на срещата Цветанов срещна Дол с политическата конюнктура в България и с осъществяването на целите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Дол акцентира, че стабилността в България, която се подсигурява от работата на държавното управление и болшинството, дава спомагателни гаранции за стабилността в целия район на Балканите.

От своя странаЦветанов акцентира, че стремежът на България е с гарантирането на европейските вероятности пред страните от Западните Балкани да се подсигурява още повече сигурността на целия Европейски Съюз и стабилността в района.

Двамата се сплотиха към извода, че кохезионната политика е от изключителна значимост както за района, по този начин и за целия Европейски Съюз и оцениха идния през днешния ден конгрес в София на Групата на ЕНП в Комитета на районите като отлична опция за дебатираниране на проблемите и провокациите пред обособените райони на Европейски Съюз, се споделя още в известието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР