Това заяви пред журналисти държавния глава Румен Радев по време

...
Това заяви пред журналисти държавния глава Румен Радев по време
Коментари Харесай

Радев: Третият път трябва да има правителство. Проектът Петков-Василев може да помогне

Това съобщи пред публицисти президента Румен Радев по време на свое посещаване в Кърджали.

“Засега всички изгледи демонстрират, че ръководство ще има без партиите на статуквото. Няма по какъв начин да се случи при целия метод на ръководство, който видяхме през последното десетилетие”, добави още президентът.

Радев разяснява и предлагането за уволнението на шефа на Държавната организация за механически интервенции (ДАТО). Дотук се стигна след свадите с подслушванията. Изпълнителната власт желае от “Дондуков 2” да освободи от служба Цветан Китов. Президентът уточни, че би трябвало да се запознае с претекстовете, само че дефинира дейностите на Министерския съвет като закъснели.

По мотив свадите с назначението на Соня Момчилова в Съвета за електронни медии и мнението на КПКОНПИ, че тя е била в спор на ползи, Радев уточни:

“Предполагам, че сте прочели, че има позиция на Съвет за електронни медии и те я одобряват безусловно. Правете разлика сред назначение и влизане в осъществяване на отговорностите. Когато момчилова е влезнала, тя не е имала никакви обвързаности”, безапелационен бе Радев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР