Това заяви пред БНР медийният експерт и университетски преподавател доц.

...
Това заяви пред БНР медийният експерт и университетски преподавател доц.
Коментари Харесай

Г.Лозанов: Важно е убийството на Навални да прозвучи в главата на...

Това съобщи пред БНР медийният специалист и академични учител доцент Георги Лозанов.

 

" Може да се каже, че той самичък себе си съобщи в жертва, с цел да може на негов тил да се види какво съставлява злокобната руска власт и злокобната тирания на Путин ", счита експертът.

 

" Тогава още не беше почнала войната в Украйна и по тази причина я нямаше тази видимост. И може да се каже, че той самичък, през личния си живот, даде облик на злокобната същина на една от най-страшните диктатури на планетата, даже в случай че не и най-страшната. И това е необикновен храбър акт, който той извърши, с цел да потвърди посредством личната си орис, че против човечеството стои един нарушител ", добави доцент Лозанов.

 

По думите му посланието на Навални е хората да се обединят.

 

" Хубаво е това обръщение да се чуе и в България, тъй като все още, както излиза наяве от изявлението с Путин, никоя страна в Европа не е изцяло предпазена от неговата експанзия. Имаше очевидни закани и това още повече се отнася за България. А той в България ще пристигна по един доста елементарен метод. Няма потребност да нападне през граница. Достатъчно е ние тук сами да изберем пропутинско държавно управление, което не мисля, че е невероятно. И по тази причина е доста значимо гибелта на Алексей Навални, убийството на Алексей Навални да прозвучи в главата на българския гласоподавател като гонг ", акцентира медийният специалист.

 

Относно изявлението на американския публицист Тъкър Карлсън с Владимир Путин, университетският учител изрази мнение, че това е било едно пиарско изявление, добре проведено от дълго време.

 

" Най-после са намерили един така наименуван " западен публицист ", който да желае да отиде в Москва с почести и да води диалог с този деспот с окървавени ръце, все едно че той не е подобен, все едно, че е просто редови събеседник, който да си каже какво мисли по въпросите. Това не е просто публицистика, при която се води диалог с един международен водач. Тук става дума за големи закононарушения, все едно да водиш подобен диалог с началник на терористична организация ", безапелационен бе доцент Лозанов.

 

Според него в актуалното общество има потребност от ядосана публицистика.

 

" Светът е подобен сега, че журналистическата работа е работа на ядосани хора, на работа с яд. С яд би трябвало да се упражнява специалността, тъй като сега злото е в огромна агресия по доста линии ", акцентира той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР