Най-голямото предизвикателство за един автор, който се занимава с историята

...
Най-голямото предизвикателство за един автор, който се занимава с историята
Коментари Харесай

Преглед на книгата: Анонимните държавни служители са сърцето на „Ситуационната стая“ на Джордж Стефанопулос

Най-голямото предизвикателство за един създател, който се занимава с историята на Ситуационната стая, сутеренната стая на Белия дом, където едни от най-големите разследващи служби рецесиите са били овладени през последните десетилетия, е самата стая. Като конюнктура е много неприятно.

В „ The Situation Room: The Inside Story of Presidents in Crisis “ Джордж Стефанопулос разказва по какъв начин стаята – в действителност поредност от стаи – през огромна част от историята си не не дава отговор на репутацията си в всеобщото въображение или медиите. Централният детайл от него, както написа Стефанопулос, имаше „ цялото обаяние на картонена кутия “.

Но това, което държи читателите ангажирани с историята на Стефанопулос, не са някакви схеми или технологии зад кулисите. Това не е разказ на Том Кланси, макар че се движи бързо като един. Вместо това, това са историите, които Стефанопулос и Лиза Дики споделят за нормално безименните и безлични държавни чиновници, дежурните чиновници, които работят в центъра от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР