Така известният съдия Галя Георгиева съобщи за инцидент в нейния

...
Така известният съдия Галя Георгиева съобщи за инцидент в нейния
Коментари Харесай

Лек автомобил влетя в двора на къща в град Баня

Така известният арбитър Галя Георгиева заяви за случай в нейния парцел в град Баня, Карловско, при който 71-годишен лидер не съумял да вземе завоя и влетял с колата си непосредствено в двора й, разрушавайки ограда.

Христо Станев от близкото село Пролом нанесъл съществени вреди на Георгиева. За малко е щял да унищожи и стопанска сграда, както и оградата на прилежащ парцел.

Инцидентът станал преди дни в Баня, където Галя Георгиева си купила преди време къща, оповестява " 24 часа ". Водачът карал в дъжда с несъобразена скорост. Според локални поданици той не виждал добре с едното око. " Късмет е, че не е имало човек на тротоара или пък някой от нас да е бил в двора ", сподели известната съдийка, която беше и член на Висш съдебен съвет, а преди този момент правораздаваше в Пловдив. Сега е в столичния апелативен съд. Тя е учудена, че дни след случая нито лидерът, нито околните му са позвънили да попитат има ли потребност от помощ.

" Това е кръстовище на улица " Калоферска " и " 9-и септември ". По този път минават тирове и са унищожили настилката. Улицата върви около царския замък, завива наляво и излиза на " Калоферска ", която води към околовръстното. Дойдоха представители на КАТ, а аз се озовах на мястото на случая час след, като мерцедесът на Станев ме " посети ". Дрегерът не регистрира съществуване на алкохол у лидера ", изясни Георгиева.

Хора от Баня обаче приказват, че Станев правил нерегламентирани таксиметрови транспорти. Георгиева сподели, че ще пусне сигнал до началника на КАТ-Пловдив за това.

Тежките камиони по въпросната права са разрушили настилката по улицата. Прелезът на околовръстното шосе бил затворен и тировете препускали през курортното градче. " С този въпрос сме занимавали общинския съвет в Карлово, само че след изборите ни не помниха ", споделят банялии.

Снимка: 24 часа
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР