Това заяви главният редактор на Фрог Нюз Катя Илиева в

...
Това заяви главният редактор на Фрог Нюз Катя Илиева в
Коментари Харесай

Журналистът Катя Илиева: Новите снимки на Борисов са с цел да заглушат гигантската афера за АМ ”Хемус”

Това съобщи основният редактор на " Фрог Нюз " Катя Илиева в коментар за новите фотоси от спалнята на Бойко Борисов в " Крум Савов Live " по Телевизия 7/8.

Имам някакви догадки за появяването на новите фотоси от спалнята на Борисов тъкмо в този момент. Мисля, че превъзходството на всичко е абсурдът за автомагистрала " Хемус ", разкритията на служебния кабинет, Бойко Рашков и, несъмнено, на министъра на районното развиване. Защото някой се е опитал да накара българския народ три пъти да си заплати тази автомагистрала и по този начин или другояче както виждаме, тя мъчно би могла да стане, при все, че плановете са били тя да мине през свлачищни региони, региони, които не са отчуждени, региони, които са противоречиви и по този начин нататък. Тоест, сякаш там, за където е била планувана да мине тази автомагистрала, това не е допустимо да се случи, съобщи тя.

Милионите от саковете, към момента нямаме отговори в чии джобове са изтекли тези пари, от кои банки са теглени и по този начин нататък. Мисля си, че е доста елементарно прокуратурата, в случай че реши, ще го откри, тъй като знаем, че тя е посочила и е дала образец, че когато желае да работи, тя работи с цялата мощ и мощност. Сега обаче нещо се ушушква, както по доста много други тематики, несъмнено, сподели още журналистката..

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР