Това въобще не е доказателство за неуважението му към жената,

...
Това въобще не е доказателство за неуважението му към жената,
Коментари Харесай

Шест причини мъжете да харесват аналния секс

Това изобщо не е доказателство за неуважението му към дамата, а по-скоро приказва, че й има доста огромно доверие.

Забрана
Хайде да си признаем, най-малко пред самите себе си, че неразрешеният плод в действителност е по-сладък. Да оставим аналният секс на страна. Спомни си даже за сладкото след шест вечерта – като че ли бонбончето е по-вкусно. Затова и колкото повече дами считат аналния секс за тематика табу и не дават зелена светлина на мъжете си, толкоз повече мъже ще желаят да схванат какво толкоз изключително има в него.

Доминиране
Човешката природа е устроена по този начин, че в мъжете е заложено доминирането, а в дамите – подчинението. В актуалния свят, естествено, не стоят по този начин нещата и от време на време в обществените сфери всичко е наобратно. Но не е толкоз елементарно да накараш душeвността да се промени, като се е изграждала милиони години. Мъжете и дамите ще усещат наслаждение единствено когато заемат присъщите си функции. Аналният секс е ослепителен образец за това. Той дава чувството за мъжко доминиране и послушание от страна на дамата. Анонимните анкети сочат, че тъкмо тези чувства вършат този тип секс толкоз мечтан от двата пола.

Ярки чувства
Не бива да забравяш, че мускулите на ануса в множеството случаи са много по-силни от тези на влагалището. Което разрешава по-плътно да бъде обзет членът на колегата и надлежно – да се засилят чувствата. Между другото, има метод да направиш чувствата и от влагалището толкоз мощни като от ануса. Затова е належащо единствено да започнеш да тренираш интимните си мускули. След няколко месеца тренировки мускулите ти ще станат мощни и стегнати, възприятието ще бъде много сходно.

Собствено предпочитание
Някои мъже имат още една причина – придвижват желанията си върху половинката. Те самите желаят да опитат анален секс или простатна стимулация, само че обществените или персоналните задръжки не им го разрешават. Единственият метод да осъществят своята нужда следователно е – аналният секс с жена.

Сексуални мечти
Други мъже посредством аналния секс осъществят половата си фикция за обезчестяване. Дори и във всекидневния живот човек да е съвсем свят, в подсъзнанието му живеят голям брой секс мечти, несъвместими със обществените правила. По този метод ги осъществят, без да предизвикват щета на никого. Даже в противен случай!

Естетика
В края на краищата, просто е красиво от мъжка позиция. Мисля, че доста дами са получавали похвали за дупето си. Нима си мислиш, че мъжете биха желали да съчетаят секса с нещо грозно или неприятно? Виж единствено какъв брой доста творби на живописта или скулптурата възпяват този предмет на боготворене.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР