Това трансферно лято в света на футбола е може би

...
Това трансферно лято в света на футбола е може би
Коментари Харесай

Могат ли 2 френски булдога провалят трансфер за 40 милиона

Това трансферно лято в света на футбола е може би едно от най-лудите, които сме виждали през последните години. Просто тъй като досега шампионата на Саудитска Арабия не играеше огромна и значима роля при прехвърлянията.
 Саудитска Арабия трансформира освен футбола, само че и спорта
Ще купи ли Саудитска Арабия футбола (и спорта като цяло)

Граници тук няма

Но това се промени, тъй като към този момент видяхме няколко огромни имена да потеглят към страната, а обявените им заплати са в действителност колосални.  Фабиньо също се чака да смени клубната принадлежност и от Ливърпул да премине в Ал-Итихад.

Обявената трансферна сума е 40 милиона паунда, което е почти толкоз, колкото Ливърпул заплатиха за него преди пети години, когато го привлякоха от Монако. При изискване, че договорът на 29-годишният футболист изтича през 2026 година, когато бразилецът ще е на 32 години, тази договорка е много добра.

Но се оказва, че може да се провали заради една странна причина. Фабиньо има два, които доста обича и без които не може. Оказва се обаче, че законите в Саудитска Арабия причисляват породата към тези, които са склонни към експанзия и са рискови. Ето за какво френски булдози в страната не са добре пристигнали.

Това значи, че прехвърлянето за 40 милиона паунда може да пропадне поради кучетата и настоящите закони в Саудитска Арабия. Според The Guardian обаче, Байерн Мюнхен следи обстановката към футболиста и е подготвен да премие и него, и косматите му другари.
 Джорджина Родригес продължава да скандализира Саудитска Арабия
Джорджина Родригес продължава да скандализира Саудитска Арабия

Кой учи половинката на Роналдо да туърква

И до момента в който Фабиньо умува какво да прави с бъдещето си, същото е ситуацията и при Килиан Мбапе, който получи публична оферта от различен саудитски тим - Ал-Хилал, за рекордна сума.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР