Това се случи на Деветия редовен конгрес на партиятаСтанимир Илчев

...
Това се случи на Деветия редовен конгрес на партиятаСтанимир Илчев
Коментари Харесай

Станимир Илчев е избран за председател на НДСВ

Това се случи на Деветия постоянен конгрес на партията

Станимир Илчев беше определен за ръководител на Националното придвижване за непоклатимост и напредък (НДСВ). Той беше определен единомислещо на Деветия постоянен конгрес на партията.

" В Национална движение „Симеон Втори" съм бил всичко, за което се сещате, сподели определеният ръководител пред делегатите. Ще отидем на избори ", съобщи Станимир Илчев.

" Много значимо за Национална движение „Симеон Втори" ще бъде държанието на политическите обединения по време на предизборната акция ", сподели Станимир Илчев. Той добави, че партията ще следи дали има оттегляне на някои от тях от личните им стратегии, предава Българска телеграфна агенция. „ Регистрира ли се нелегитимно присъединяване в самата предизборна акция и изключително в самия избирателен ден. Искаме и по тези индикатори да съдим за моралния и идейно-политическия, с изключение на за капацитетния профил на партиите “, разяснява Илчев. Председателят на Национална движение „Симеон Втори" посочи, че би трябвало да бъде изчакано развиване на този развой, с цел да се види дали партията има евентуални сътрудници в идващото Народно заседание.

По думите му Национална движение „Симеон Втори" желаят да изградят контрапункт за сегашната обстановка. „ Искаме да даден образец по какъв начин би трябвало да се третира политическият конкурент. Той би трябвало да се третира като противник, само че не като зложелател. Искаме да дадем образец по какъв начин програмата би трябвало да показа на обществото обективно-измерими планове и използвани хрумвания, а не такива, които звучат доста красиво, а не могат ресурсно да се обезпечат или са задания за след три години, а не в този момент “, изясни Илчев.

" Ако България стане член на Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР), Г-20 може да бъде последваща цел ", сподели ръководителят на Национална движение „Симеон Втори" във връзка предлагането на Соломон Паси - партията за си сложи за цел участие на страната ни в Г-20.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР