Това се питам аз - как е избягал? Когато беше

...
Това се питам аз - как е избягал? Когато беше
Коментари Харесай

Бащата на самоубилия се Калоян, който преби медицинска сестра в Пирогов, с шокиращ коментар


Това се запитвам аз - по какъв начин е избягал? Когато беше докаран от мен и майка му, не беше нападателен. Беше оставен при лекарите, които споделиха, че могат да си свършат работата. Той беше използвал марихуана. Това съобщи в ефира на "Здравей, България " бащата на самоубилия се Калоян.
Припомняме, че момчето е пребило здравна сестра в "Пирогов ", където е бил настанен за лекуване. Състоянието й сега е устойчиво. Стана ясно обаче, че трупът открит същият ден е на младото момче, което е протегнало ръка на живота си.
"Според мен е заплетен в фракция. Говореше за Господ, за демони, за дяволи, че е определеният. Последните 5 дни през час говореше по тази причина. Беше съответен. Той не е нападателен обаче. Цялата експанзия му беше в залата. Цял живот се е занимавал със спорт и музика. Разчитахме, че тук ще се отнесат отговорно с него ", сподели бащата.
"Някой съгласно мен го е завел в фракция. Не е имал проблеми в фамилията. Интелигентно момче е. Още не е разрушена паролата на профила му ", добави той.
Бащата на Калоян изиска записи от камерите за видеонаблюдение, с цел да се разбере кой е отвързал сина му от леглото и го е оставил да тича по боксерки. Той разви още шокиращата версия, че Калоян не се е самоубил самичък, а някой го е бутнал.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР