Това съобщи в студиото на Още от деня“ депутатът от

...
Това съобщи в студиото на Още от деня“ депутатът от
Коментари Харесай

БСП ще подкрепи предложението на ДПС за намаляване на ДДС на някои стоки

Това заяви в студиото на „ Още от деня “ депутатът от Българска социалистическа партия и зам.-председател на обществената комисия към Народно събрание Георги Гьоков. Той добави, че от Движение за права и свободи би трябвало да обяснят на хората за какво не в предишното не са подкрепяли сходни оферти на левицата.

Увеличението на пенсиите е надалеч от задоволително, защото инфлацията и повишението на цената на тока ще изядат това нарастване, съобщи Георги Гьоков. Пенсиите би трябвало да се пресмятат всяка година, посочи той.

Българска социалистическа партия предлага и да се понижава данъчната основа с 500 лева на всеки работещ родител на дете под 18 година, като по този начин се икономисват към 50 лева налог общ приход, подсети зам.-председателят на обществената комисия.

Хората схващат посланията на Българска социалистическа партия доста добре, само че не са разбрали значимостта на изборите за европарламент за България. Така Георги Гьоков изясни загубата на Българска социалистическа партия на евроизборите.
Георги Гьоков, народен представител от „ Българска социалистическа партия за България “: Не може негласуването на тези европейски избори да се трансформира в недоумение на концепциите на Българска социалистическа партия. Хората са надалеч от европейската проблематика и не гласоподаваха на тези избори.  Борисов: Данъците няма да се трансформират Борисов: Данъците няма да се трансформират
Данъците няма да се трансформират, съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на раздаването на годишните награди за бизнес на Конфедерацията на работодателите...

Пари в страната има, защото има значителен бюджетен остатък, посочи Гьоков. По думите му, Българска социалистическа партия ще предложи Министерският съвет да няма право да разпределя бюджетния остатък по този начин, както го прави сега.

Идеята за диференцирани ставки за някои хранителни артикули и медикаменти не е заиграване с Данък добавена стойност, тъй като се прави на всички места с Европа, съобщи Гьоков. Той изрази убеденост, че сходни диференцирани ставки ще доведат до понижаване на цените на съответните артикули:
Георги Гьоков, народен представител от „ Българска социалистическа партия за България “: При един добър надзор, който ръководещите би трябвало да вършат, ще има отражение върху цените.
Той приветства сходното предложение на Движение за права и свободи и зобави, че от Българска социалистическа партия ще поддържат предлагането на Движение за права и свободи.
 Пеевски ще предложи по-ниско Данък добавена стойност за хляба и книгите Пеевски ще предложи по-ниско Данък добавена стойност за хляба и книгите
Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски съобщи пред публицисти в Народното събрание, че придвижването приготвя нови законодателни промени за понижаване на Данък добавена стойност на някои 100...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР