Това са зодиите, които имат нужда да пречистят живота си

...
Това са зодиите, които имат нужда да пречистят живота си
Коментари Харесай

3-те зодии с лоша енергия в живота си

Това са зодиите, които имат потребност да пречистят живота си от неприятната сила, която имат към себе си. Трябва да знаят, че е добре да осъзнаят от кое място идва тя и да се оправят със обстановката.  
ТЕЛЕЦ: Телците усещат, че в последно време нямат доста сила, непрекъснато се усещат изморени, спи им се и като че ли имат потребност от огромно презареждане на силите, с цел да се почувстват още веднъж щастливи и ведри. Лошата сила в живота им идва от „ непосредствен “ до тях другар, който единствено се преструва на доста угрижен и благ, само че в действителност доста мощно им завижда за всичко, което имат в живота си. Особено завижда за нещата, случили се на Телците в последната година. Помислете кой ваш другар в последно време не усещате доста откровен и се отделете от него, с цел да прекъснете прилива на неприятна сила. Завистта на хората може да е доста мощна и нямате потребност от нещо сходно в живота си. Късметът си е ваш, това, което ви се поставя си е ваше право и никой няма право да ви завижда за щастието, което имате в живота си.
 Тези 4 зодии ще се сгодят през март Тези 4 зодии ще се сгодят през март
Близнаци Близнаците от време на време усещат леки съмнения във връзката си, само че това е обикновено за тяхната непостоянна природа и с времето от...
ВЕЗНИ: Не си мислете, че всички хора ви мислят положителното. Знаем, че сте настроени по този начин, че да вярвате в положителното у хората, само че от време на време би трябвало да отворите очите си и да погледнете истината в очите. Член от фамилията ви, вуйна, чичо или братовчед, извънредно доста се преструва, че ви харесва и в последно време тези превземки минават в неприятни мисли и неприятна сила, която въздейства на всекидневието ви. Трябва да държите токсичните хора надалеч от живота си. Бъдете по-мнителни, четете дребните знаци и се пробвайте да усетите по кое време някой е откровен с вас и по кое време не. За да премахнете неприятната сила от живота си, за малко прекъсъснете връзки с околните си, чувайте се единствено по телефона и ще видите, че ще усетите кой не е напълно откровен с вас и кой не ви мисли положителното изцяло.  
СКОРПИОН: Любовта за вас постоянно е била тематика с доста незнайни, тематика, от която те страдали доста и към този момент имате потребност от успокоение. Има обаче някой, който се пробва по всевъзможен метод да ви попречи да бъдете щастливи в любовен проект. Това е човек от предходна връзка, която сте завършили вие и този човек към момента не може да преживее раздялата. Надява се, че в миналото ще се съберете още веднъж, по тази причина се надява да нямате нова половинка допустимо най-дълго време. Не поддържайте контакти стс остарели любови. Нямате потребност от някой, който сте обичали да бъде просто ваш другар, тъй като в любовта другарство след края й няма. Когато прекъснете връзките с предишното си, доста скоро шансът в любовта ще проработи във ваша изгода и ще откриете това, което толкоз време търсите.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР